Appartements Polynesia

Appartements Polynesia, Horvátország, Isztria, Umag, 2017-09-10, Ellátás nélkül

Appartements Polynesia starstarstar

Appartements Polynesia
Időpont:
2017-09-10 – 2017-09-14
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:46964876
11 121 Ft (-0 %)
Sport

Kosárlabda, boccia és asztalitenisz. Különböző sportprogramok az animáció keretén belül (kb. 06.15.-09.15. között). Térítés ellenében: kerékpárok, lovaglás, tenisz, röplabda, vízi sportok.

USP

Élénk hangulatú, nemzetközi vendégkörrel rendelkező létesítmény a Katoro üdülőközpontban.

Fekvése

Umagtól kb. 3 km-re található. A kavicsos strand betonozott napozórészekkel az apartmanok fekvésétől függően kb. 200-500 m-re.

Felszereltsége

Nagy kiterjedésű létesítmény összesen 516 apartmannal és bungalóval. Rendelkezésre áll recepció bérelhető széfekkel, kávézó, WIFI a recepción (térítés ellenében), kis szupermarket, étterem, bár, pizzéria. A kertben úszómedence (25x15 m). Napozószékek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Helyi besorolás

3*.

Elhelyezés (A)

Az egy- ill. kétszintes sorházakban lévő, célszerűen berendezett apartmanokban/stúdiókban fürdőszoba, WC, SAT-TV, telefon, kis konyhasarok (főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző) és balkon vagy terasz.

F1F/F2F/F3F - Stúdiók (kb. 27 m2): Max. 3 fő részére. Nappali/hálószoba 2 ággyal és kanapéval.

F1G/F2G/F3G - Kétszobás apartmanok (kb. 30 m2): Max. 3 fő részére. Nappali/hálószoba 1 fekhellyel és 1 kétágyas szoba.

F1H/F2H/F3H/F4H - Kétszobás apartmanok (kb. 38 m2): Max. 4 fő részére. Nappali/hálószoba 3 személyes kanapéval és 1 kétágyas szoba.

F1J/F2J/F3J/F4J/F5J - Kétszobás apartmanok (kb. 39 m2): Max. 5 fő részére. Nappali/hálószoba 3 személyes kanapéval és 1 fekhellyel, 1 kétágyas szoba. Bútorozott balkon vagy terasz.

F1P/F2P/F3P/F4P - Kétszobás bungalók (kb. 30 m2): Max. 4 fő részére. Nappali/hálószoba 3 személyes kanapéval és 1 kétágyas szoba. Bútorozott terasz.

F1R/F2R - Bungalók (kb. 17 m2): Max. 2 fő részére. Nappali/hálószoba 2 ággyal, bútorozott terasz.

F1S/F2S/F3S/F4S/F5S - Kétszobás bungalók (kb. 30 m2): Max. 5 fő részére. Kétágyas szoba, galéria 2 ággyal, nappali kanapéval. Bútorozott terasz.

Ellátás

Önellátás, reggeli vagy félpanzió. Minden étkezés büférendszerben.

Gyerekek

Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub 5-12 éveseknek (kb. 06.15.-09.15. között).

Szórakozás

Animációs programok (kb. 06.15.-09.15. között), tematikus estek, show-műsorok. Térítés ellenében: biliárd.

A bérleti díj tartalmazza

Áram, víz, elutazás utáni takarítás, ágyneműhuzat, törölköző és üdülőhelyi díj.

Ajánlatos magunkkal vinni

Konyharuha.

1 pótágy

Gyermekágyat 2 éves korig az ár már tartalmaz. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges.

Parkolás

Ingyenes.

Háziállat

1 háziállatot lehet vinni (max. 10 kg, kb. 13,- €/nap, előzetes lekéréssel).

Érkezés/Elutazás

15.00 órától/10.00 óráig

Érkezési nap/Min. tartózkodás

NAPONTA / 3 éj

Előfoglalási kedvezmény (A)

2017.01.31-ig történő foglalás esetén 20%, 2017.03.15-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény. A kedvezmények alapja az önellátásos ár.

Árkedvezmény (A)
2017.06.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a 06.25.-06.30. közötti utakra, 20% kedvezmény a 07.08.-07.09. közötti utakra, 15% kedvezmény a 07.15.-07.16. és 09.02.-09.23. közötti utakra.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI