Berjaya Praslin Beach Resort

Berjaya Praslin Beach Resort, Seychelle-szigetek, Praslin sziget, 2017-09-29, Reggeli
Berjaya Praslin Beach Resort
LM
Időpont:
2017-09-29 – 2017-10-07
Időpont változtatás
Időtartam:9 nap
Közlekedés:repülő (Bécs)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:50519385
370 860 Ft (-0 %)
Fekvés
Fekvése: A hangulatos bungalók a hosszú, gyönyörű, homokos Cote d'Or tengerparton, Praslin szigetén fekszenek. Az Air Seychelles járattal Mahé-ról Praslin-ra 15 perc alatt el lehet jutni. A transzfer a Praslin repülőtérről a szállodába kb. 20 percet vesz igénybe.
Szállás
Szállás: 38 standard szoba zuhanyzóval, WC-vel, erkéllyel vagy terasszal és légkondicionálóval. Superior szobák és lakosztályok is foglalhatóak felár ellenében.
Felszereltség
Felszereltség és szolgáltatások: Ez a kis üdülőközpont vendégeinek recepciót, szabadtéri éttermet, bárt, medencét, napozóteraszt és egy teniszpályát kínál. Butikok a közvetlen közelben.
Sport és szórakozás
Sport és szórakozás: A vendégek rendelkezésére áll tenisz, könnyűbúvár felszerelés és kenu. Búvárkodás, horgászat és csónakázás díj ellenében. Hetente többször a szálloda esti szórakoztató programokat szervez.
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI