Dedo apartmanház

Dedo apartmanház , Horvátország, Közép-Dalmácia, Makarská, 2017-06-04, Ellátás nélkül

Dedo apartmanház
Időpont:
2017-06-04 – 2017-06-08
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:egyéni (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:47902033
4 875 Ft (-0 %)

A Dedo apartmanház 300 méterre van a strandtól és 700 méterre Makarska centrumától, frekventált helyen. Étterem és bolt 100 méteren belül. Nagyobb családok számára is szívesen ajánljuk.

Elhelyezés

Apartman 4+2: földszinti, 60 m2 alapterületű. Két hálószobás, az egyik franciaágyas, a másik pedig két külön ágyas hálószoba. Nagy nappali, további két fő számára kényelmes kanapéval. Átlagosan felszerelt konyha (mikrohullámú sütő), fürdőszoba (mosógép).

Programok

Búvár tanfolyam: 140 – 300 eur /42.000 – 90.000 HUF/
Merülés: 30 – 70 eur / alkalom /9.000 – 21.000 HUF/
Biokovo Nemzeti Park kirándulás idegenvezetővel: 25 – 40 EUR /7.500 – 12.000 HUF/
Biokovo bor és sajt kóstolás természetjárással: 38 – 55 EUR /11.400 – 16.500 HUF/
Imotski krátertavak kirándulás 70 – 110 EUR /21.000 – 33.000 HUF/
Autóbuszos kirándulás Dubrovnikba idegenvezetéssel: 50 – 80 EUR /15.000 – 24.000 HUF/
Hajókirándulás Hvar és Brac szigetre 30 – 50 EUR /9.000 – 15.000 HUF/

Az ár tartalmazza

Szállás, végtakarítás, ágynemű, törölköző, klíma

Az ár nem tartalmazza

Üdülőhelyi illeték: 12 éves kor fölött 2.600,- ft / fő / hét

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI