Hotel Alba - Sveti Filip i Jakov

Hotel Alba - Sveti Filip i Jakov , Horvátország, Észak-Dalmácia, 2017-09-16, Ellátás nélkül

Hotel Alba - Sveti Filip i Jakov starstarstar

Hotel Alba - Sveti Filip i Jakov
Időpont:
2017-09-16 – 2017-09-20
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:46039612
9 885 Ft (-0 %)
Sport

2 keményborítású teniszpálya (kivilágítással), ütők és labdák térítés ellenében. Sportanimáció (kb. 06.04.-09.01. között).

USP

Kedvelt létesítmény szállodai szobákkal és apartmanokkal a strand és a központ közelében. A település az Adria középső részén, a Pašman-csatorna partján, a Zadar és Šibenik közti úton található.

Fekvése

Zadar és Biograd között fekszik. A település központja éttermekkel és bárokkal kb. 500 m-re, sekély, kavicsos strand kb. 100 m-re.

Felszereltsége

Az üdülőkomplexum sorházakból, valamint a Hotel Albából áll. A szállodában rendelkezésre áll étterem, bár és kis üzlet. Napozószékek és napernyők a strandon térítés ellenében.

Helyi besorolás

3*.

Elhelyezés (A)

Hotel Alba:

A1A/A2A/A3A: A szobákban fürdőszoba, WC, telefon, SAT-TV, széf és balkon.

A1B/A2B/A3B: Szobák a tenger oldalán.

A2C/A3C - Stúdiók: 3 fő részére, kis konyhasarokkal és hűtőszekrénnyel kiegészítve, egyébként hasonló felszereltséggel, mint az A2A típus.

Croatia üdülőközpont:

Az apartmanokban zuhanyozó, WC, SAT-TV (térítés ellenében), telefon, széf, konyha vagy konyhasarok (főzőlap, hűtőszekrény) és légkondicionálás.

F1G/F2G/F3G - Kétszobás apartmanok (kb. 27 m2): 3 fő részére. Nappali/hálószoba 1 heverővel, konyha étkezősarokkal, 1 kétágyas szoba és balkon vagy terasz.

F1H/F2H/F3H/F4H - Kétszobás apartmanok (kb. 39 m2): 4 fő részére. Nappali/hálószoba dupla heverővel és 1 kétágyas szoba. Konyha étkezősarokkal és loggia.

F1J/F2J/F3J/F4J/F5J - Háromszobás apartmanok (kb. 35 m2): 5 fő részére. Nappali/hálószoba heverővel és 2 kétágyas szoba (az egyikben különálló ágyak). Étkezősarok és loggia.

F1K/F2K/F3K/F4K/F5K/F6K - Háromszobás apartmanok (kb. 47 m2): 6 fő részére. Nappali/hálószoba dupla heverővel és 2 kétágyas szoba (az egyikben különálló ágyak). Konyha étkezősarokkal és loggia.

Ellátás

Hotel Alba: reggeli vagy félpanzió. Minden étkezés büférendszerben. Croatia üdülőközpont: önellátás vagy félpanzió.

Gyerekek
Mini-klub (4-11 éveseknek), esténként mini-diszkó.
Szórakozás

Napközben és esténként szórakoztató programok.

A bérleti díj tartalmazza

Croatia üdülőközpont foglalása esetén:

Áram, víz, ágyneműhuzat heti, törölköző heti 2 váltással, üdülőhelyi díj és elutazás utáni takarítás.

Ajánlatos magunkkal vinni
Konyharuha.
Parkolás

Ingyenes.

Háziállat

1 háziállatot lehet vinni (kb. 6,- €/nap, csak a Croatia üdülőközpont apartmanjaiba, előzetes lekéréssel).

Érkezés/Elutazás

16.00 órától/10.00 óráig

Érkezési nap/Min. tartózkodás

Hotel Alba:

NAPONTA / 3 éj

SZERDA, SZOMBAT 2017.06.12.-09.08. / 3 éj

Croatia üdülőközpont:

NAPONTA / 3 éj

SZERDA, SZOMBAT 2017.07.01.-09.08. / 3 éj

Fontos foglalási információ

A 2 év alatti csecsemőkért a helyszínen kb. 4,- €/éj fizetendő. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. Gyermekágy elhelyezése csak az A2A/A2B típusokban lehetséges.

EXTRÁK

Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).
Italok Inclusive

Hotel Alba: Félpanziós foglalás esetén a vacsoránál 1 ital (1/4 liter bor, 0,33 liter sör vagy 1 üdítő) ingyenesen.

Előfoglalási kedvezmény (A)

2017.03.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény. Az apartmanoknál a kedvezmény alapja az önellátásos ár.

Árkedvezmény (A)

Hotel Alba:

7=6 05.22.-06.17., 09.09.-09.16.

7=5 04.19.-05.27., 09.17.-10.06.

Croatia üdülőközpont:

7=6* 06.05.-06.24., 08.26.-09.14.

7=5* 04.29.-06.10., 09.09.-10.01.

*a kedvezmény alapja az önellátásos ár

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (A)

A2A/A2B: 1 gyermek (2-11 éves) 30% 1 felnőttel egy szobában.

A2A/A2B/A2C: 1 gyermek (2-6 éves) 100%, 1 gyermek (7-11 éves) szezontól függően 50-100% 2 felnőttel egy szobában vagy stúdióban, pótágyon. A pontos árakat a foglalási rendszer tartalmazza.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI