Timotheos

Timotheos, Görögország, Görög-szigetek, Zakynthos, 2017-09-19, Program szerint
Timotheos
Időpont:
2017-09-19 – 2017-09-26
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:47003279
33 990 Ft (-0 %)
Fekvese

Elhelyezkedés


Argassi településen fekszik, 4 kilométerre Zakinthosz központjától, 5 kilométerre a repülőtértől.

 


Távolság a tengertől: 120 m


Előnyök


Kellemes környezetben álló szálláshely tágas szobákkal, bárral,  internet hozzáféréssel és családias hangulattalt várja a vendégeket.

 


Szobák


Összesen 26 szobával rendelkezik: Studiók (35 m2)
Szobák felszereltsége: konyhasarok elektromos tüzhellyel, vizforraló, edénykészlet), légkondicionáló (térités ellenében), TV, mini-hütő, széf (térités ellenében), zuhanyzó, hajszáritó, erkély.
Pótágy típusa - szétnyitható ágy.

Napi takarítás , ágyneműcsere  hetente háromszor.


Szolgáltatások és egyéb információk


Parkoló, medence, internet, üzlet, széf, transzfer, homokos strand, napágyak, napernyők, játszótér, gyerekmedence, bár, étterem, erkély/terasz, kád/zuhany, légkondicionáló, konyha, tv, hajszárító, hűtő, teáskanna, nem akadálymentesített, háziállatok nem szállásolhatók el, hitelkártyák.


Bizonyos szolgáltatások felárasak lehetnek. Ezzel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

x
Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint
Az ár nem tartalmazza
Transzfer, Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI