Adaaran Hudhuranfushi Island Resort

Adaaran Hudhuranfushi Island Resort, Maldív-szigetek, Észak-Male Atoll, 2018-05-31, All inclusive
Adaaran Hudhuranfushi Island Resort
starstarstar
Adaaran Hudhuranfushi Island Resort
0 mTávolság a tengertől
 • Légkondícionáló
 • Közv. tengerparton
 • Kültéri medence
 • WiFi
 • Wellness
 • Sport lehetőségek
Értékelés Holidaycheck
91,0 %
 • Időpont: 2018-05-31 – 06-08
 • Közlekedés: repülő (Budapest)
 • Időtartam: 9 nap
 • Utazás ID: 59719565
 • Ellátás: All inclusive
 • Időpont váltás
 • 553 326 Ft -tól (-0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Adaaran Select Hudhuranfushi Resort
Fekvés
A sziget az Északi Male Atoll keleti, külső zátonyán fekszik és a Hulhule sziget nemzetközi repülőteréről hajóval 30 perc alatt elérhető. A helyi zátony mintegy 150-400 méterre fekszik.
Szállás
A nagy, pálmalevél tetős bungalók a sziget partja mentén csoportosulnak. Félig nyitott fürdőszobát káddal, beltéri és szabadtéri zuhanyzót, hajszárítót, légkondicionálót, telefont, műholdas TV-t, széfet, minibárt és tengerre néző bútorozott teraszt kínál.
Felszereltség
Ezen a maldív szigeten (800 méter hosszú és 400 méter széles) két üdülőközpont található: az Adaaran Select Hudhuranfushi és az Adaaran Prestige Ocean Villas. A felszereltséghez tartozik a recepció egy kis ülősarokkal, egy kávézó, olvasóterem, ékszerüzletek, ajándéküzletek, valamint egy kis kórházi állomás. A vendégek kényelmét a főétterem, beach bár, Sunset bár és étterem, valamint a déli parton fekvő, csodálatos terasszal rendelkező Surf bár biztosítja. Amennyiben felfrissülésre vágyik, rendelkezésére áll az édesvizű medence bárral és a napozóterasz. Nyugágyak és napernyők a medencénél benne vannak az árban. Este szórakoztató műsor várja a vendégeket. Hitelkártyák: AX, MC, VI.
Sport és szórakozás
Az ár a következő sportolási lehetőségeket foglalja magába: tollaslabda, strandröplabda, biliárd, darts, fitness központ, futball, sakk és asztalitenisz. Illeték fejében: banán hajó, kenu, katamarán vitorlázás, búvárkodás, tenisz, squash, vízisí, szörf. A Coconut Spa gyógyfürdő jacuzzival és számos kezeléssel várja a vendégeket.
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

Feltöltés...

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI