Adriai-tenger Velencéből

Adriai-tenger Velencéből, Tenger - Hajóutak, Földközi-tenger, 2018-06-17, Teljes ellátás
Adriai-tenger Velencéből
Értékelés Holidaycheck
  • Időpont: 2018-06-17 – 06-24
  • Közlekedés: egyéni (-)
  • Időtartam: 8 nap
  • Utazás ID: 61696202
  • Ellátás: Teljes ellátás
  • Időpont váltás
  • 256 450 Ft -tól (-0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Lead
8 nap / 7 éjszakaAIDAbluAdriai-tenger Velencéből
Leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

AIDAblu:

Az AIDAblu 2017-es felújítása során a hajót egy új "Eisbar a Langnese Happiness Station" -vel szerelték fel. Korszerűsítették a sétány üzleti koncepcióját is. Csakúgy, mint a három testvérhajó, az AIDAmar, az AIDAsol és az AIDAstella, az AIDAblu ia számos lehetőséget kínál a sport, a wellness és a kulináris élvezetek számára. !

Kikötési helyszínek és időpotok:

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Az ár tartalmazza
Választható indulási időpontok:
2018. július 1., 8., 15., 22., 29.
2018. augusztus 5., 12., 19., 26.
2018. szeptember 2., 9., 16., 23., 30.
2018. október 7., 14., 21.Utazás időtartama:
8 nap / 7 éjUtazás útvonala:
Venice, Corfu, Bari, Dubrovnik, Zadar, Venice, VeniceKikötőbe való utazás és visszautazás:
egyénilegHajó megnevezése:
AidabluElhelyezés:
a választott kabin kategóriábanEllátás:
teljes ellátás italfogyasztással*
Szállás

AIDAaura


Nem található a szálloda áttekintése.

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI