Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru, Maldív-szigetek, Baa Atoll, 2018-08-27, Reggeli
Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru
starstarstarstarstar
Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru
0 mTávolság a tengertől
  • Közv. tengerparton
  • WiFi
  • Wellness
Értékelés Holidaycheck
  • Időpont: 2018-08-27 – 09-04
  • Közlekedés: repülő (Budapest)
  • Időtartam: 9 nap
  • Utazás ID: 61769996
  • Ellátás: Reggeli
  • Időpont váltás
  • 1 686 272 Ft -tól (-0 %)
Fekvés
Az üdülőközpont a Baa Atollon található. Male 35 perc hidroplánnal.
Szállás
Beach Bungalow medencével a sziget északi részén található, félig nyitott nappalival, étkezősarokkal, légkondicionált hálószoba franciaággyal vagy két külön ággyal. Fürdőszoba zuhanyzósarokkal, hajszárító, köpeny, ruhásszekrény, TV, CD/DVD, telefon, internet, minibár, széf, légkondi, mennyezeti ventilátor. A bungallóhoz tartozik kert medencével, napágyakkal és open-air zuhanyzó.
Beach villa medencével a sziget déli részén. Nyitott nappali étkezővel, homokos padlóval, hintaággyal, medence, egyenes lejárat a tengerpartra.
Sunset Water Villa óceánra néző kilátással, nappalival, hálószobával, franciaággyal,napozóterasszal és napágyakkal.
Sunrise Water Villa cölöpökre építve a tenger fölé. Légkondicionált hálószoba és nappali, napozóterasz, étkezősarok és kinti zuhanyzó.
Sunrise Water Villa medencével a teraszon. Felszereltsége, mint a Sunset Water Villa
Sunrise Water Villa medencével és légkondicionált szobával, napozóterasz étkezővel, kinti zuhanyzó, medence a teraszon.
Kétágyas Water Suite cölöpökre építve a híd végén. Kombinált nappali és étkező, kilátás az óceánra, 2 légkondicionált szoba, szekrény, fürdőszoba tágas zuhanyzóval, terasz napágyakkal, kinti zuhany, egyenes lejárat a lagúnába.
Kétágyas Land Ocean Suite egyenesen a tengerparton, nyitott nappali és étkező, légkondicionált hálószoba a tenger fölötti részben, szekrény, 2 fürdőszoba open-air zuhanyzóval, kis könyvtár, teljesen felszerelt konyha, nagy kert kis medencével, napágyak terasz és kerti pihenő.
Kétágyas Royal Beach Villa a lagúnára néző kilátással, egyenesen a tengerparton. Félig nyitott fürdőszoba, nappali, étkező, nyitott napozóterasz, kerti bútor, 2 pavilon 2 ággyal, teljesen felszerelt konyha, 3 fürdőszoba, kert medencével.
Family Beach Villa a medencére néző kilátással, saját hálószobával és zuhanyzóval.
Kétágyas Family Beach Bungallow kilátással a medencére, felszereltsége, mint a Beach Bungalow + részleges kilátás a tengerre, saját hálószoba.
Landaa Estate Villa 3 hálószobával, medence, kis medence a második emeleten, 24 órás szobaszerviz (inas).
Felszereltség
Lobby, könyvtár, WLAN, 4 étterem, 50 m hosszú medence, medencebár, sós vizű medence, gyerekmedence, gyerekklub.
Sport és szórakozás
Sport:
Fitneszcentrum, teniszpálya megvilágítással, búvárkodás.
Díj ellenében: vizi sí, vitorlázás, windsurfing, búvárkodás.
Wellness:
Díj ellenében: ayurvéda, wellness
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

Feltöltés...

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI