Furama Villas & Spa

Furama Villas & Spa, Indonézia, Bali, Ubud, 2018-02-28, Reggeli
Furama Villas & Spa
starstarstarstar
Furama Villas & Spa
LM
  • Légkondícionáló
  • Kültéri medence
  • Wellness
Értékelés Holidaycheck
100,0 %
  • Időpont: 2018-02-28 – 03-05
  • Közlekedés: egyéni (-)
  • Időtartam: 6 nap
  • Utazás ID: 53675901
  • Ellátás: Reggeli
  • Időpont váltás
  • 175 900 Ft -tól (-0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Indonézia - Furama Villas & Spa - Ubud, Bali
Alapar-tartalmazza
a szállást 5 vagy 7 éjszakára kétágyas szobában, reggelivel,
a privát retúr reptéri transzfert.
Alapar-nem-tartalmazza
a kiutazás költségeit,
az esetleges helyi idegenforgalmi adót,
az utazási biztosítást, a személyes kiadásokat, a borravalót.
A-teruletrol
A Bali sziget közepén található Ubud, egyfajta kulturális, képzőművészeti központnak számít. Mesés rizsföldek, kulináris élvezetek, számtalan látnivaló, programlehetőség és táncos estek várják az idelátogató vendégeket.
Leiras

Szállás információk:

A káprázatos rizsföldekkel körülvett, modern elegancia és a minimalista stílus keverékét ötvöző luxusvilla Banjar Binduban található, délnyugatra Ubud központjától. A 18 stílusos és modern villából álló szálláshely egy hatalmas természetes forrás vizes lagúnára épült, mesebeli környezetben. Tökéletesen alkalmas helyszín egy igazán pihentető nyaraláshoz, valamint Ubud városának és Bali csodáinak megismeréséhez.

Szállás szolgáltatások: recepció, étterem, bár, medence, internet, mosoda, spa kezelések, autókölcsönzési lehetőség, egészségügyi szolgáltatás.

Szobák felszereltsége: tágas fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, hálószoba, tv.

Ellátás: reggeli

A szabad kapacitás függvényében éjhosszabbítás lehetséges.


Feltöltés...

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI