Gran Hotel Bahia del Duque

Gran Hotel Bahia del Duque, Spanyolország, Spanyol-szigetek, Kanári-szigetek, Tenerife, Costa Adeje, 2018-03-28, Reggeli
Gran Hotel Bahia del Duque
0 mTávolság a tengertől
 • Légkondícionáló
 • Közv. tengerparton
 • Kültéri medence
 • WiFi
 • Gyermekbarát
 • Wellness
 • Sport lehetőségek
Értékelés Holidaycheck
92,9 %
 • Időpont: 2018-03-28 – 04-02
 • Közlekedés: repülő (Budapest)
 • Időtartam: 6 nap
 • Utazás ID: 54991856
 • Ellátás: Reggeli
 • Időpont váltás
 • 606 248 Ft -tól (-2 %)
Leírás
Tenerife legcsodálatosabb luxus üdülő központja. Közvetlenül a parton helyezkedik el, exkluzív szolgáltatásaival kielégíti a legigényesebb vendégek igényeit is.
A szálloda nyolc étteremmel és tizenhárom bárral rendelkezik.
Fekvés
A Gran Hotel Bahía del Duque 100.000 négyzetméter területen található a “Bahia del Duque” öbölben, a part mentén, Costa Adeje városrészben, Tenerife déli részén.
Szállás
A rangos építész Andrés Piñeiro tervezte épületegyüttes szakítva a magas, terjedelmes épület koncepciójával egy kis faluhoz hasonlít tizenkilenc alacsony független épületével. A szálloda 351 szobájával, és 52 lakosztályával hűen tükrözi a 20. század eleji kanári-szigeteki építészetet.
Felszereltség
A Gran Hotel Bahía del Duque nyolc étteremmel és tizenhárom bárral rendelkezik, ahol a jó ételek szerelmesei élvezhetik a kanári-szigeteki-, francia-, olasz-, latin-amerikai- vagy mediterrán konyha remekeit. A zászlóshajó az új villák területén exkluzív és barátságos környezetben található Las Aguas étterem, amit Pascua Ortega belső építész tervezett, a konyhát pedig a neves kanári séf, az új kanári szigeteki gasztronómia egyik legfontosabb szakácsa, Braulio Simancas vezeti. Simancas 2010. január 1-ei érkezésével a “Las Aguas” étterem célja, hogy a tipikus kanári-szigeteki termékek szerelmeseinek az egyik leginkább áhított étterme legyen.
Simancastól elnyerte többek között a Regionális Gasztronómia díját, a Día de Canarias Plate díját és a Santa Cruz-i Gasztronómiai Akadémia díját. Szintén ő a rangos „Madrid Fusion” konferencia első kanári séfje.
Sport és szórakozás
A szálloda rendelkezik egy biliárd teremmel, két teniszpályával, két pádeltenisz-pályával, fallabda pályával, shortgolf pályával, és tornateremmel (aerobic, stretching, crossfit / testedzés, step, stb). A Bahía del Duque kínálatában megtalálhatók a különféle vízi sportok és tevékenységek is, beleértve a búvárkodást, szörföt, álló evezést, ejtőernyőzést, vitorlázást, valamint sporthorgászatot és kirándulásokat Pámpano luxusjachton.
Az üdülőterületen található a “mundo menudo”, egy kis játszótér hintákkal, libikókával, festő kurzusokkal, stb. A Gran Hotel Bahía del Duque rendelkezik egy olvasóteremmel, nemzeti és nemzetközi újságokkal, bridzs teremmel és csillagászati obszervatóriummal.
Gyerekek
A Gran Hotel Bahía del Duque a világ egyik legjobb családi üdülőhelyének lett megválasztva, gyermek tevékenységek és létesítmények széles skáláját nyújtva. Az üdülőterületen található a “mundo menudo”, egy kis játszótér hintákkal, libikókával, festő kurzusokkal, stb …. mindez egy csapat gyermek felügyeletre kiképzett asszisztens felügyelete alatt. Ezen a helyen a gyerekek családias légkörben élvezhetik a játékot, a saját igényeiknek megfelelően.
További részletek
Bahia del Duque Spa - Tenerife kivételes klímája és természetes tájai ihlették a Gran Hotel Bahia del Duque Spa wellness központot, mely az Adejei part által biztosított források által nyújt à la carte kezeléseket és egyedi rítusokat. Az óceánból kinyert eszencia, a vulkáni láva és az aloe vera csak néhány, a Kanári-szigetek őshonos természeti erőforrásai közül, amelyek segítségével a legmeglepőbb test és arc kezeléseket fejlesztettük ki.
Bahía del Duque spa központ 20 szobával, 3 Thalasso-terápiás hidromasszázs fülkével, Vichy zuhannyal és nagynyomású Jet Blitz vízzel, 5 szabadtéri arc- és testkezelő kabinnal, és 2 darab, Drago és Garoé nevű, VIP lakosztállyal rendelkezik. Ezen lakosztályok 70 nm területen, saját terasszal, pihenő szobával, zuhanyzóval és káddal rendelkeznek az egyénre szabott kezelésekhez.
Ellátás
Reggeli
Félpanzió
Közlekedés
Budapest - Tenerife - Budapest repülőjárat
Megjegyzés
Bahia del Duque szálllodában a Villáknál található medencét felújották 2017 júliusában a szolgáltatás színvonalának javítása érdekében.
Ár tartalmazza
szállást a megadott ellátással, repülőjegyet direkt járatra Budapesti indulással, repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert, magyar nyelvű telepített képviseletet, kis méretű kézipoggyász szállításának a díját, Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!, A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
Ár nem tartalmazza
BBP biztosítást, kalkulált sztornó biztosítást (1.3%), feladható poggyász szállítását

Feltöltés...

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI