Gran Hotel Bahia del Duque

Gran Hotel Bahia del Duque, Spanyolország, Spanyol-szigetek, Kanári-szigetek, Tenerife, Costa Adeje, 2018-03-28, Reggeli
Gran Hotel Bahia del Duque
0 mTávolság a tengertől
 • Légkondícionáló
 • Közv. tengerparton
 • Kültéri medence
 • WiFi
 • Gyermekbarát
 • Wellness
 • Sport lehetőségek
Értékelés Holidaycheck
92,3 %
 • Időpont: 2018-03-28 – 04-02
 • Közlekedés: repülő (Budapest)
 • Időtartam: 6 nap
 • Utazás ID: 54991856
 • Ellátás: Reggeli
 • Időpont váltás
 • 700 146 Ft -tól (-0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Tenerife legcsodálatosabb luxus üdülő központja. Közvetlenül a parton helyezkedik el, exkluzív szolgáltatásaival kielégíti a legigényesebb vendégek igényeit is.
A szálloda nyolc étteremmel és tizenhárom bárral rendelkezik.
Fekvés
A Gran Hotel Bahía del Duque 100.000 négyzetméter területen található a “Bahia del Duque” öbölben, a part mentén, Costa Adeje városrészben, Tenerife déli részén.
Szállás
A rangos építész Andrés Piñeiro tervezte épületegyüttes szakítva a magas, terjedelmes épület koncepciójával egy kis faluhoz hasonlít tizenkilenc alacsony független épületével. A szálloda 351 szobájával, és 52 lakosztályával hűen tükrözi a 20. század eleji kanári-szigeteki építészetet.
Felszereltség
A Gran Hotel Bahía del Duque nyolc étteremmel és tizenhárom bárral rendelkezik, ahol a jó ételek szerelmesei élvezhetik a kanári-szigeteki-, francia-, olasz-, latin-amerikai- vagy mediterrán konyha remekeit. A zászlóshajó az új villák területén exkluzív és barátságos környezetben található Las Aguas étterem, amit Pascua Ortega belső építész tervezett, a konyhát pedig a neves kanári séf, az új kanári szigeteki gasztronómia egyik legfontosabb szakácsa, Braulio Simancas vezeti. Simancas 2010. január 1-ei érkezésével a “Las Aguas” étterem célja, hogy a tipikus kanári-szigeteki termékek szerelmeseinek az egyik leginkább áhított étterme legyen.
Simancastól elnyerte többek között a Regionális Gasztronómia díját, a Día de Canarias Plate díját és a Santa Cruz-i Gasztronómiai Akadémia díját. Szintén ő a rangos „Madrid Fusion” konferencia első kanári séfje.
Sport és szórakozás
A szálloda rendelkezik egy biliárd teremmel, két teniszpályával, két pádeltenisz-pályával, fallabda pályával, shortgolf pályával, és tornateremmel (aerobic, stretching, crossfit / testedzés, step, stb). A Bahía del Duque kínálatában megtalálhatók a különféle vízi sportok és tevékenységek is, beleértve a búvárkodást, szörföt, álló evezést, ejtőernyőzést, vitorlázást, valamint sporthorgászatot és kirándulásokat Pámpano luxusjachton.
Az üdülőterületen található a “mundo menudo”, egy kis játszótér hintákkal, libikókával, festő kurzusokkal, stb. A Gran Hotel Bahía del Duque rendelkezik egy olvasóteremmel, nemzeti és nemzetközi újságokkal, bridzs teremmel és csillagászati obszervatóriummal.
Gyerekek
A Gran Hotel Bahía del Duque a világ egyik legjobb családi üdülőhelyének lett megválasztva, gyermek tevékenységek és létesítmények széles skáláját nyújtva. Az üdülőterületen található a “mundo menudo”, egy kis játszótér hintákkal, libikókával, festő kurzusokkal, stb …. mindez egy csapat gyermek felügyeletre kiképzett asszisztens felügyelete alatt. Ezen a helyen a gyerekek családias légkörben élvezhetik a játékot, a saját igényeiknek megfelelően.
További részletek
Bahia del Duque Spa - Tenerife kivételes klímája és természetes tájai ihlették a Gran Hotel Bahia del Duque Spa wellness központot, mely az Adejei part által biztosított források által nyújt à la carte kezeléseket és egyedi rítusokat. Az óceánból kinyert eszencia, a vulkáni láva és az aloe vera csak néhány, a Kanári-szigetek őshonos természeti erőforrásai közül, amelyek segítségével a legmeglepőbb test és arc kezeléseket fejlesztettük ki.
Bahía del Duque spa központ 20 szobával, 3 Thalasso-terápiás hidromasszázs fülkével, Vichy zuhannyal és nagynyomású Jet Blitz vízzel, 5 szabadtéri arc- és testkezelő kabinnal, és 2 darab, Drago és Garoé nevű, VIP lakosztállyal rendelkezik. Ezen lakosztályok 70 nm területen, saját terasszal, pihenő szobával, zuhanyzóval és káddal rendelkeznek az egyénre szabott kezelésekhez.
Ellátás
Reggeli
Félpanzió
Közlekedés
Budapest - Tenerife - Budapest repülőjárat
Megjegyzés
Bahia del Duque szálllodában a Villáknál található medencét felújották 2017 júliusában a szolgáltatás színvonalának javítása érdekében.
Ár tartalmazza
szállást a megadott ellátással, repülőjegyet direkt járatra Budapesti indulással, repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert, magyar nyelvű telepített képviseletet, kis méretű kézipoggyász szállításának a díját, Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!, A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
Ár nem tartalmazza
BBP biztosítást, kalkulált sztornó biztosítást (1.3%), feladható poggyász szállítását

Feltöltés...
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szállás megjelenítése a térképen csak informatív jellegű, nem garantált a pontossága.

UI