Holiday Inn Resort Kandooma

Holiday Inn Resort Kandooma, Maldív-szigetek, Dél-Male Atoll, 2018-02-24, Reggeli
Holiday Inn Resort Kandooma
0 mTávolság a tengertől
 • Légkondícionáló
 • Közv. tengerparton
 • Kültéri medence
 • WiFi
 • Gyermekbarát
 • Wellness
 • Sport lehetőségek
Értékelés Holidaycheck
87,5 %
 • Időpont: 2018-02-24 – 03-04
 • Közlekedés: repülő (Bécs)
 • Időtartam: 9 nap
 • Utazás ID: 55108987
 • Ellátás: Reggeli
 • Időpont váltás
 • 747 293 Ft -tól (-0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Holiday Inn Resort Kandooma Maldives
Fekvés
Az üdülőközpont a Déli Male Atoll déli partján található. Rendszeres közlekedés a 200 méterre fekvő helyi zátonyra a könnyűbúvárkodás szerelmesei számára biztosított. A közelben található a „hazai" sziget.
Szállás
A lefoglalt szállás kategóriája szerint: sorbungalók, egyedülálló vagy dupla bungalók. A szobák tágasak és hidegvizes zuhanyzóval, WC-vel és terasszal rendelkeznek. Az egyedülálló vagy dupla bungalók légkondicionálóval, a sorbungalók mennyezeti ventilátorral vannak felszerelve.
Felszereltség
Ez a sziget 500x400 méter nagyságú, gazdag növényzet borítja és egy kis, úszásra alkalmas öböllel is rendelkezik - úszócipő viselete ajánlott. Az üdülőközpont összesen 80 szobát kínál, amelyek egyedülálló, dupla és sorbungalókban helyezkednek el. A felszereltségéhez tartozik egy recepció, étterem, kávézó és szabadtéri bár. Van itt egy ajándékbolt is.
Sport és szórakozás
Asztalitenisz, darts és röplabda. Illeték fejében: szörf, vízisí, katamarán vitorlázás, búvárkodás és könnyűbúvár felszerelés. Rendszeres grill-és folklór estek és diszkó.
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

Feltöltés...

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI