Hotel Boruta Zakopane

Hotel Boruta Zakopane, Lengyelország, Zakopane-Tátra régió, 2018-01-27, Reggeli
Hotel  Boruta Zakopane
Értékelés Holidaycheck
  • Időpont: 2018-01-27 – 01-31
  • Közlekedés: egyéni (Budapest)
  • Időtartam: 5 nap
  • Utazás ID: 53038291
  • Ellátás: Reggeli
  • Időpont váltás
  • 63 600 Ft -tól (-0 %)

A Hotel Boruta épülete Zakopane központjában fekszik. 1,2,3,4 ágyas összkomfortos szobákban kényelmes pihenést..A szobák  műholdas TV és ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek. A helyszínen ingyenes, zárt parkoló vehető igénybe.

A szálloda mindössze 10 perces sétára található a híres Krupówki utcától és a zakopanei i Aquaparktól . Zakopane buszpályaudvar 15 perces sétával elérhető.

A hotel étkezőjében házias ételeket szolgálnak fel. Gyerekekre játszószoba  vár.

A szállodában 24 órás recepció, csomagmegőrző és sítároló is rendelkezésre áll.

Szobák leírása

1,2,3,4 ágyas összkomfortos szobákban ( TV,)

Szolgáltatások

étterem, konferenciaterem, internetsarok, WIFI  az épületben, gyerek játszószoba, asztali tenisz   és zárt parkoló

Utazásról

egyénileg

Gyermekkedvezmény feltételei

3,99 éves korig szolgáltatás nélkül grátisz

Gyerek 4-9,99 éves kor között 20 %  kedvezmény

Helyszínen fizetendő

IFA helyben fizetendő kb. 2,0 PLN/ fő/ nap 

Egyéb megjegyzés

Rövidebb turnus egyes időpontokban lekérésre foglalható.

Az ár tartalmazza

szállást, reggelit és parkolást

A Karácsonyi és Húsvéti turnusban félpanzió 

 


Nem található a szálloda áttekintése.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI