Hotel Porta Maggiore

Hotel Porta Maggiore, Olaszország, Róma, 2017-11-15, Reggeli
Hotel Porta Maggiore
Értékelés Holidaycheck
  • Időpont: 2017-11-15 – 11-19
  • Közlekedés: egyéni (-)
  • Időtartam: 5 nap
  • Utazás ID: 51442333
  • Ellátás: Reggeli
  • Időpont váltás
  • 28 695 Ft -tól (-0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: SHG Hotel Portamaggiore
Szállásleírása
A hotelt 1969-ben építették. A vendégek kényelméről 210 szoba gondoskodik. A vendégeket 24-órás recepció és 24-órás check-in/-out szolgáltatás várja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet és egy bárt. Az ajándékboltban a vendégek számos ajándéktárgy közül válogathatnak. A szálláshelyen található továbbá egy TV-szoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: orvosi ellátás, ébresztő szolgáltatás és mosodai szolgáltatás.
Szobák
A szobákat légkondicionáló berendezéssel, központi fűtéssel, konyhával és fürdőszobával szerelték fel. Ezen kívül van széf, minbár és íróasztal is. Az alapfelszereltséghez tartozik egy hűtőszekrény is. A kényelmet szolgálja az internet-hozzáférés, a telefon, a TV-készülék és WiFi. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. Rendelkezésre áll továbbá egy hajszárító.
Sport és szabadidő
A vendégek zavartalan pihenéséről kényelmes nyugágyak és napernyők gondoskodnak. A medencebár frissítő italokkal várja a vendégeket.
Ellátás típusa
Foglalható félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják.
Fizetési lehetőségek
A szálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa, Diners Club és MasterCard.
Copyright
GIATA 2004 - 2017. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 701040 . – A fenti szállásleírás a GIATA Multilingual Hotel Guide alapján készült.

Nem található a szálloda áttekintése.

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI