Vakarufalhi Island Resort

Vakarufalhi Island Resort, Maldív-szigetek, Ari Atoll, 2018-03-12, Félpanzió
Vakarufalhi Island Resort
0 mTávolság a tengertől
 • Légkondícionáló
 • Közv. tengerparton
 • WiFi
 • Wellness
Értékelés Holidaycheck
92,3 %
 • Időpont: 2018-03-12 – 03-20
 • Közlekedés: repülő (Bécs)
 • Időtartam: 9 nap
 • Utazás ID: 55680725
 • Ellátás: Félpanzió
 • Időpont váltás
 • 997 393 Ft -tól (-0 %)
Fekvés
Vakarufalhi sziget az Ari korallzátony délnyugati részénél található. Transzferidő a repülőtérről hidroplánnal 30 perc, továbbá 15-20 perc hajóval- Dhoni. A 15-20 m-re található helyi zátony kiváló lehetőségeket biztosít a búvárkodás szerelmeseinek.
Szállás
A 38 különálló bungalló és 12 kétágyas bungalló mindegyike tágas és ízlésesen berendezett. Felszereltségük: nyitott füdőszoba káddal, WC, kinti zuhanyzó, hajszárító, légkondicionáló, minibár, CD lejátszó, tengerre néző terasz 2 napággyal.
Felszereltség
Kis sziget (240m x 210m ) visszatérő vendégekkel, álomnyaralást kínál magas komforttal, első osztályú szolgáltatásokkal. Fehér homokos tengerpart, kristálytiszta víz, pálmafák jellemzik a szigetet. Középen található a nyitott recepció, CD kölcsönző, bár, kávézó, kinti terasz, játékterem műholdas TV-vel, könyvtár, étterem, ajándékbolt. A Duniye fürdőben Ayurvéda kezelésben lehet részük. Kreditkártyák: AX, MC, VI.
Sport és szórakozás
Darts, röplabda, tollaslabda, asztalitenisz, futball. Díj ellenében: windsurfing, fürdő, könnyűbúvár-felszerelés, búvárkodás (PRO DIVERS bázis: Nitrox búvárkodás).
További részletek
Az árak az árfolyam és a helyek függvényében változhatnak
Az ár tartalmazza
Repülőjegy illetékekkel, szállás, transzfer, ellátás, üdülőhely díj
Az ár nem tartalmazza
Utazási és sztornó biztosítást, szükség esetén vízum díj

Feltöltés...

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Smart Travel Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés elküldésével pontosítjuk Önnek az árakat és ellenőrizzük a szabad helyeket. Az Ajánlatkérés elküldése után értesíteni fogjuk a szabad helyekről és az irodánk lehetőség szerint (erről minden foglalásnál irodánk tájékoztatást adunk) opciós foglalást készítünk, további információkat nyújtunk Önnek a foglalás menetéről. Fel szeretnénk hívni figyelmét arra, hogy Ön, mint az üdülés megrendelője, egyben az összes lejjebb felsorolt résztvevőnek a képviselője is, mint mifelénk, mint az üdülés szervezője felé. Ezúton felvállalja az üdülés megrendeléséből származó pénzügyi tartozás fedezésének felelősségét. A foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Foglalási visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy a teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre. 

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI